COWON America Forums  

Go Back   COWON America Forums > jetAudio > [JA] Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

[JA] Bug Reports Post bugs only

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 10-03-2004
Apogee Apogee is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 10
Rep Power: 0
Apogee is still to judged
Musepak playing with distortions :(

The .mpc files playing with distortions sometimes. It happens after some .mpc tracks played (3-4). May be it is a problem of my system only. Please check it and fix.
MPC is best format for high bitrates, IMHO.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iAudio variable playback speed (U3, F1?) kevinism Technical Support 9 03-04-2006 10:56
Analog v Digital Playback Mode - Help i1055 [JA] Technical Support 1 03-03-2005 16:23
Playback - glitch between tracks only with headphones? Mark Bridgett Technical Support 10 01-31-2005 11:31
analag playback vs. digital playback waine [JA] General Discussion 1 07-10-2004 05:14
Lyrics thread eXity Lounge 8 03-11-2004 05:59


All times are GMT -7. The time now is 07:40.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.