COWON America Forums  

Go Back   COWON America Forums > Other Products > jetCast > [JC] Bug Reports / Suggestions
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-31-2003
Taichi Takizawa Taichi Takizawa is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Taichi Takizawa is still to judged
A big problem..........

It was terrible!!! I was recently upgraded to the latest version of Jetaudio. when I shuffel the playlist, all the songs disappeared!!! Moreover, some of songs that download recently could not entered into the playlist. Could anyone tell me what the problem is? Is there any Bugs there??
Reply With Quote
  #2  
Old 01-03-2004
djtriz djtriz is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: India
Posts: 149
Rep Power: 12
djtriz is still to judged
Unhappy ok

Tell a Little bit of detail about this problem try to add in the album and i dont think its a big cause i use the latest ver. and there no such problem!

ok
__________________
DeeJAY TRIPAD AkATriZ :::Enjoy Life~ Making JetAudio Forums a Better Place!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(+.+)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2004
jetCast's Avatar
jetCast jetCast is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 176
Rep Power: 12
jetCast has passed the judgement!
Sorry, It'll be fixed soon.

Quote:
Originally Posted by djtriz
Tell a Little bit of detail about this problem try to add in the album and i dont think its a big cause i use the latest ver. and there no such problem!

ok
We are very sorry for all troubles.
jetAudio 6.0 is not officially released, please give us some time to release it. When it is released, all of problems will be fixed, we promise.

Once again, sorry for all the troubles.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cowon Service Problem Thread sven westphal Site Feedback 2 12-03-2009 03:27
iAudio5 strange problem with SuSE linux Jose Luis Diaz Technical Support 1 01-23-2006 20:13
Uninstall / Reinstall problem YOU OUT THERE NeTo eric0668 [JA] Technical Support 1 12-24-2004 18:07
any solution for the mp3 broadcasting problem? acidmax [JC] Technical Support 2 10-30-2004 19:34
cw200 512 playback problem -think.circle- Technical Support 5 10-13-2004 23:37


All times are GMT -7. The time now is 12:26.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.